Nyår riktigt lyckat,Rätt jobbigt.Fina kläder!De är nu 2009;O

Hejsan,
Nyår blev rätt lyckat eller de blev rikitgt lyckat!Mina kläder va faktiskt fina..har fått klänningen av mamma,sen skulle man smälta som en hästsko fast mindre och så skulle man sen se skuggan av de och var den mkt aja de går inte förklara vad den skulle vara men då skulle man få mkt pengar typ,,de fick pappa. och jag fick att jag satt fast på ett ställe och hängde löst på ett annat eller att den höll på att släppa en annat..och då fattar ju alla!! såå..alla fick olika behöver inte skriva dt här..alla behöver inte veta lixom,sen sköt vi ju raketer vid tolv kul kul och fiint ;) kommer bilder i slutet av detta inlägg..
iaf pappa väckte mig vid halv fyra idag ;S men jag kunde inte sova igår..jag grubblade typ lite på vad jag fick igår ( Häst sko grejen ) men men .. jag vill inte att den ska hänga löst men de är typ inget jag kan dirket laga..bara sådär lixom!
De var iaf rätt jobbigt men men..jag förklara lite för Teresa som alltid lyssnar och hon berättade om sin och ingen av oss har derikt lätt..Imorrn ska typ Anne och jag och typ Teresa oxå såklart ^^ vi ska typ titta på schäfer valpar ;D <3!
Dom kanske bara kanske ska köpa en kanske bara, men jag  såklart Hoppas på det ^^ men iför säg jag har ju Sissi<3!!
och hon är en underbar hund <3! och lite irriterande ibland men de är alla hundar någon gång ^^!
nu ska jag sticka men först ska jag lägga in bilderna dåh!
Frida fixa mitt hår..
som jag såg ut igår..
kläderna..ingen bra bild jag vet..

vbnmee..
igår kl 12 <3
igår!
hästsko grejen igår(finsk nyårs sak)
åter jag igen!

Nu ska jag dra tjarå!

RSS 2.0